آموزش جلوگیری از دسترسی کاربران به پورت USB
جلوگیری از دسترسی کاربران سازمان به پورت ارتباطی ورودی و خروجی کهیکی از مهمترین های آن پورت USB میباشد راهکاری جهت حفظ امنیت اطلاعات سازمان و یا جلوگیری از ویروسی شدن سیستمها میباشد.
جلوگیری از دسترسی کاربران سازمان به پورت ارتباطی ورودی و خروجی کهیکی از مهمترین های آن پورت USB میباشد راهکاری جهت حفظ امنیت اطلاعات سازمان و یا جلوگیری از ویروسی شدن سیستمها میباشد.
امروزه با گسترش استفاده از تکنولوژی های مجازی سازی در سازمان ها و شرکت های بزرگ و کوچک، به دلایل مختلف مانند کاهش هزینه ها، افزایش کارایی و بهره وری، یک پارچه سازی و غیره و این موضوع که دنیای تکنولوژی به سرعت سمت یکسان سازی و استفاده از درگاهی واحد در اکثر وسایل الکترونیکی، نقش پورت USB بسیار مهم و پر رنگ خواهد بود.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که فایلهای موجود برروی فلش شما یا روی هارد شما مخفی شده باشند و با فولدرهایی که با پسوند exe هستند جایگزین شدهاند. معمولا شما از این موضوع مطلع نیستید چون فولدرها به همان شکل قدیمی هستند و با باز کردن آنها سیستم موجود شما نیز ویروسی خواهد شد.
در ارتباطات وایرلس مودمهای ADSL، عمدتاً ۳ نوع رمزنگاری وجود دارد. WEP, WPA و WPA2. در این بین نوع رمزنگاری WEP قدیمی بوده و بسیار ضعیف است و ظرف مدت کمتر از ۵ دقیقه توسط هکرها قابل شکستن است و از لحاظ ایمنی بسیار ضعیف است. سعی کنید به هیچوجه مودم خود را روی این نوع رمزنگاری قرار ندهید.
فلشها و حافظههای قابلحمل معمولاً به علت اتصال به سیستمهای مختلف، ویروسی شده و مانند ناقل بیماری سیستمهای دیگر را نیز آلوده میکنند و یا ممکن است اطلاعات مهمی که ما در فلش خود ذخیره کردیم را از بین ببرند. به خصوص زمانی که نیاز به انتقال اطلاعات در اماکن عمومی مانند کافی نت ها، دانشگاهها و … را داریم این ترس و واهمه همواره وجود دارد.
شاید برای شما پیش آمده باشد که خواسته باشید از سیستم دوستتان استفاده کنید و با پسوردی که رو سیستمش گذاشته روبرو بشوید, و با شناختی که از ویژگیهای دوستتان دارید با چند بار امتحان کردن پسوردهای مختلف بتوانید وارد سیستمش بشوید. در این اموزش میخواهیم به شما آموزش بدهیم چگونه برای تعداد دفعه وارد کردن پسورد اشتباه محدودیت بگذارید: